Το μπάνιο εξυπηρετεί τις καθημερινές χρηστικές ανάγκες. Αποτελεί όμως παράλληλα και τον χώρο όπου οι επισκέπτες σας θα ρίξουν μία ιδιαίτερη ματιά.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε όλα τα Είδη Mπάνιου. Θα βρείτε σε μας μία πολύ μεγάλη γκάμα στα Είδη Υγιεινής – Νιπτήρες –  Λεκάνες – Καζανάκια – Ουρητήρια, Μπανιέρες, Μπανιέρες Υδρομασάζ & Ντουζ, Ντουζιέρες, Καμπίνες,  Στήλες Υδρομασάζ, Αξεσουάρ Μπάνιου, Νεροχύτες Ανοξείδωτοι και Ακρυλικοί ,Μπαταρίες Μπάνιου με φωτοκύτταρα , ειδη για ΑΜΕΑ.
Ελάτε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε και εσείς έναν χώρο αναζωογόνησης και ευεξίας που ούτε έχετε ονειρευτεί. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα τόσο από την ποικιλία και από την αισθητική των προϊόντων μας όσο και από τις τιμές μας.

Η εταιρία ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ ιδρύθηκε το 1976, αρχικά ως ομόρρυθμος εταιρία Είδων Υγιεινήςκαι δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαρτημάτων ειδών υγιεινής – μπαταριών – επίπλων μπάνιου – πορσελάνων και συναφών υδραυλικών ειδών. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έγινε ΑΕ και επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλα είδη.

Σήμερα η ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ. μετεγκαταστάθηκε από τις παλιές εγκαταστάσεις 2,500 τμ από την Θέση Ζουνο Ασπρόπυργου στις νέες εγκαταστάσεις της στον Κύριλλο Ασπρόπυργου  εκτάσεως 5.500 τμ και στοχεύει να επεκτείνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Είδη Υγιεινής της με σκοπό να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών της. Από την πρώτη στιγμή κατόρθωσε να διακριθεί στο χώρο των Είδων Υγιεινής σε ολόκληρη την Ελλάδα, χάριν της μεγάλης γκάμας σε προϊόντα ειδών υγιεινής και των άψογων υπηρεσιών που προσέφερε.

Τα κεντρικά  γραφεία της διοίκησης έχουν μεταφερθεί και αυτά σε ιδιόκτητο κτήριο στούς Αγ.Αναργυρους έκτασης 1300 τμ.

Η εταιρεία έχει πλέον καταξιωθεί στον ελληνικό χώρο σαν μια εταιρεία που την χαρακτηρίζει η ποικιλία, η αισθητική και η δημιουργικότητα. Με μακρά εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο και βαθιά γνώση της αγοράς, με ισχυρή υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό ,που στελεχώνετε από 38 άτομα, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και υλικό εξοπλισμό αποτελεί την καλύτερη επιλογή εμπορικής συνεργασίας τόσο για ελληνικούς όσο και για ξένους οίκους.

Αντιπροσωπευουμε την κινεζικη βιομηχανια πορσελανων, Λεκανων, Ντουζιέρων, Καμπίνων,  Στήλων Υδρομασάζ “Tangshan Huida Ceramic Group Co.”

Πραγματοποιώντας εισαγωγές σε είδη υγιεινής,μπαταρίες,έπιπλα μπάνιου,αξεσουάρ μπάνιου,καμπίνες ντους και πλακίδια από το εξωτερικό δίνει τη δυνατότητα για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο του μπάνιου και της κουζίνας. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία μιας προσιτής πολυτέλειας στο χώρο του μπάνιου μέσω της πλούσιας γκάμας εντυπωσιακών ειδών.

Στόχευση στην ποιότητα

Στόχος για την εταιρεία ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Για τον λόγο αυτό παρακολουθεί συνεχώς και με συνέπεια τις τάσεις της αγοράς εξελίσσοντας την προσφορά της ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ προσφέρει υπεύθυνη και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε επαγγελματία . Ταυτόχρονα παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, η εταιρεία ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ συνεχίζει να αποτελεί την εγγυημένη λύση και τον σταθερό συνεργάτη για κάθε πελάτη της.

Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με ειδικές κατηγορίες πελατών (κατασκευαστικές εταιρείες) έχοντας την ευελιξία της προσαρμογής της σε εξειδικευμένες συνεργασίες και της παροχής ειδικών πακέτων προϊόντων.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων