Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων γνωστό και ως LPG είναι μείγμα υδρογονανθράκων με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο.Αποθηκεύεται σε φιάλες ή δεξαμενές και χρησιμοποιείται για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση. Προσφέρει οικονομία και αυτονομία καλύπτοντας όλες τις ενεργειακές μας ανάγκες όπως θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και μαγείρεμα. Έχει μεγάλη θερμική απόδοση και ευκολία στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος.

Για τους παραπάνω λόγους αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για εγκαταστάσεις αυτόνομης θέρμανσης σε κατοικίες και επιχειρήσεις/ξενοδοχεία:

Εντός αττικής, σε δρόμους όπου δεν έχει περάσει ακόμα αγωγός φυσικού αερίου

Σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η διέλευση αγωγού φυσικού αερίου είναι αδύνατη

Και σε εξοχικές κατοικίες, οι οποίες λειτουργούν ορισμένους μήνες του χρόνου και θέλουμε να αποφύγουμε την αυξημένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για την θέρμανση των κατοικιών αυτών.

Τέλος, το βασικό πλεονέκτημα μίας εγκατάστασης επιτοίχιας μονάδας με υγραέριο είναι ότι με την διέλευση αγωγού φυσικού αερίου είναι εφικτή η σύνδεση με το φυσικό αέριο μιας και οι επιτοίχιοι λέβητες έχουν την δυνατότητα λειτουργίας και με τα δύο καύσιμα.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων