Η ιστορια της FIORE RUBINETTERIE ξεκινα το 1965 στη Briga Novarese, λιγα χλμ. από την πολη Novara, στην ΒΔ Ιταλια, κοντα στα ελβετικα συνορα, όταν ο Antonio Fiore, ηδη δραστηριοποιουμενος στο χονδρικο εμποριο των ειδων κρουνοποιιας , ξεκινα την παραγωγικη δραστηριοτητα.
Χαρη στην επιχειρηματικη ικανοτητα του ιδρυτη της, σε λιγα χρονια η εταιρεια περνα από το εμποριο στην παραγωγη ειδων κρουνοποιιας και γινεται Α.Ε. το 1977, ετος που μετακομιζει στην ιδιοκτητη εδρα της στο S.Maurizio D’ Opaglio, στην οδο Dott. Bellosta.
Λογω της μεγεθυνσης της εταιρειας και της ακολουθης αναγκης για ακομη περισσοτερο βιομηχανικο χωρο, το 1995 η FIORE RUBINETTERIE , εγκαινιαζει δευτερο ιδιοκτητο βιομηχανοστασιο , παντα στο S.Maurizio D’Opaglio , στην οδο Dell’Erica.
Το 2003 η εταιρεια μετακομιζει για άλλη μια φορα στην νεα συγχρονη ιδιοκτητη εδρα της, στο Borgomanero , παντα στο νομο της Novara. Ολες οι δραστηριοτητες της εταιρειας μεταφερονται και ενοποιουνται σε αυτό το χωρο που στεγαζει 22.000 m2. Εδώ, απασχολουνται περισσοτεροι από 80 υψηλα ειδικευμενοι εργαζομενοι.
Σημερα το ονομα FIORE είναι παγκοσμια γνωστο και εχει κερδισει την υψηλη εκτιμηση των επαγγελματιων του κλαδου, αλλα και των καταναλωτων παγκοσμιως.

Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων